fbpx
24.4.2020

Ruuhikoskella tapahtuu – Viikko 18

Hyvät Ruuhikosken golfarit!

Näin kauden lähestyessä, on aika jälleen aloittaa viikkoinfojen kirjoittaminen. Ruuhikoskella tapahtuu-viikkoinfoissa kerron tapahtumista, arjesta ja muista ilmoitettavista asioista.

Ensimmäisessä viikkoinfossa haluan kertoa mitä Ruuhikoskella on tapahtunut ja mitä ensi viikko pitää sisällään.

Kentänhoidon kuulumisia

Viime viikot ovat olleet antoisaa aikaa kentänhoidon puolella. Kentälle on päästy työskentelemään ja griinien harsotus eteni lopulta varsin mallikkaasti! Tällä viikolla järjestimme myös kahdet talkoot. Työtehtäviin kuului haravointia sekä väylien 18, 10 ja 1 siltojen pintojen putsausta sekä maalausta. Kiitos kaikille talkoissa olleille, hienosti saitte valmista aikaan! Kentänhoidolta lähetettiinkin terveisiä, että lisää talkoita on luvassa tulevilla viikoilla.

Griinien harsotuksen lisäksi tällä viikolla kentänhoitajat ovat tehneet bunkkereiden keväthuoltoa sekä notkolla olleiden siltojen oikaisua.

Toimiston terveiset

Muistutamme, että nyt on jälleen aika aktivoida osakkeet kesäksi käyttöön. Ohjeet voit katsoa tästä https://ruuhikoskigolf.fi/ajankohtaista/osakkeen-aktivointi-2/ 

Tiedotamme myös vuokrapelioikeuksien hankkimisesta. Nyt on hyvä aika hoitaa pelioikeus kesäksi 2020. Ota yhteyttä Jyriin tai Joniin, jos haluat vuokrata pelioikeuden.

Range sekä nyt myös Par-3 kenttä on avoinna. Kiitos kaikille poikkeusolojen sääntöjen noudattamisesta. Pelaajien sekä henkilökunnan terveys on meille tärkeää.

Mukavaa kesän odotusta kaikille!

-Joni