fbpx
13.8.2021

Rajoitukset muuttuvat myös Ruuhikoskella

Pahenevan koronatilanteen takia Länsi-Suomen aluehallintovirasto aluehallintovirasto (avi) määrää Etelä-Pohjanmaalle koronarajoituksia. Perjantaina voimaan astuva määräys päättyy 9. syyskuuta.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 (kymmenen) henkilöä, sekä kaikki alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 (viisikymmentä) henkilöä. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla voidaan edellä mainitut osallistujamäärät ylittäviä tilaisuuksia kuitenkin järjestää edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 antamaa ohjetta, joka täydentää suoraan tartuntatautilaista tulevia velvoitteita. Määräys on voimassa ajalla 13.8. – 9.9.2021.

Rajoitukset Ruuhikoskella ovat seuraavat aikavälillä 13.8. – 9.9.2021

  • Sisä- ja myös terassialueilla on vahva maskisuositus. Henkilökuntamme pitää maskeja. Suosittelemme myös asiakkaitamme käyttämään maskia. Maskeja on saatavilla jokaisen sisäänkäynnin yhteydessä.
  • Terassin pöydät on hajautettu väljempiin väleihin. Myös klubiravintolan pöytiä on hajautettu.
  • Saunat ovat poissa käytöstä 13.8. – 9.9.2021. Pukuhuoneet ovat käytettävissä.
  • Käsidesiä on saatavilla klubilla ja terassialueella.

 

Pysytään yhdessä terveenä!