fbpx
25.3.2020

Päivitys rangen ja kentän tilanteesta

Elämme tällä hetkellä poikkeuksellisia aikoja. Olemme seuranneet jatkuvasti viranomaisten sekä valtiojohdon säännöksiä. Ruuhikoskella haluamme toimia vastuullisesti ja ennen kaikkea haluamme turvata kaikissa tilanteissa golfareiden turvallisuuden.

Rangen pallokoneen vesiputki on vielä talven jäljiltä jäässä, mikä tarkoittaa sitä, että emme pysty pesemään rangepalloja. Pallojen pesu on tällä hetkellä välttämätöntä hygieniasyistä.

Suomen hallitus on linjannut, ettei yli 10 hengen kokoontumisia sallita. Rangen avaamisessa on suuri riski sille, että parveilua rangella tapahtuu, koska jatkuva valvonta on näillä resursseilla mahdotonta.

Suomen golfliitto on pitänyt seuroille internetin välityksellä infotilaisuuden liittyen koronavirusepidemiaan. Golfliiton suosituksella sekä edellä mainituista syistä, pidämme rangen toistaiseksi suljettuna.

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme rangen avaamisesta heti, kun meillä on lisää tiedotettavaa. Tiedotamme myös kentän avaamisesta heti, kun kentän kunto sen mahdollistaa ja routa kentältä vähenee.