fbpx
14.5.2021

Midien Antin Auto –cup käynnistyy

Midien Antin Auto – cup käynnistyy perjantaina. Veljekset Antin Auto Oy, tunnetaan yleisesti Antin Autona, on ollut midien yhteistyökumppani jo muutaman vuoden ajan. Antin Autoa pitää tällä hetkellä veljekset Tuomas ja Matti Hautamäki. Otimme Tuomaksen juttusiin ja selvitimme, mikä se Antin Auto oikein on?

”Antin Auto tekee kolarikorjauksia ja maalaa henkilö- ja kuorma-autoja. Toimimme Maakunnan Auton alihankintamaalaamona. Lisäksi teemme autojen fixausta, sisäpesuja ja korjaamme isoja ja pienempiä kolhuja. Tällä hetkellä meillä on töissä seitsemän henkilöä kolarikorjauksessa ja maalaamossa. Lisäksi työllistämme yhden fixarin”, Tuomas kertoo. Jos siis golfarit kaipaavat autoillensa fixausta, sisäpesua tai jos vaikka vähän hilppaa, kannattaa ottaa Tuomakseen yhteyttä.

Mikä saa Antin Auton tekemään yhteistyötä midien kanssa?

”Koko mid-porukka on niin loistavia ja hienoja ihmisiä, että on hienoa olla tukemassa tällaista toimintaa.  Toimikunta järjestää tapahtumat ja reissut viimeisen päälle. Ennemmin voisi kysyä, miksei tällaista toimintaa tukisi, jos siihen on mahdollisuus?”

Millaisia tavoitteita Tuomaksella on golfin suhteen?

”Midikisojen suhteen haave olisi joskus pelata takatiiltä kenttä par:iin, ihan jo sen vuoksi että yksi hyvä ystäväni on sen tehnyt. Miksen siis minäkin? Muuten ajattelen kisoja ehkä enemmän itseäni vastaan pelaamisena. Tätä olen myös sanonut kaikille ensimmäistä kertaa takatiille tuleville, enemmän siinä kannattaa pelata itseään vastaan. Muiden tuloksiin ei muutenkaan pysty pahemmin vaikuttamaan.”

Millaisia terveisiä lähetät Ruuhikosken golfareille?

”On ollut hieno huomata, että uutta porukkaa tulee koko ajan lisää lajin pariin ja muutenkin Ruuhikoskella on hyvä henki päällä. Nuorta porukkaa on tullut paljon ja into näyttää olevan kova. Uusille, ja miksei myös muillekin, haluan sanoa, että rohkeasti vain mukaan midikisoihin ja muihinkin kisoihin. Lopuksi haluan muistuttaa siitä, että otetaan huomioon kaikki pelaajat kentällä. Kenttä on luultavasti melko täynnä tuleva suvena ja esimerkiksi pelinopeudesta ei koskaan puhuta liikaa. Ei kentällä juoksemaan tarvi ruveta, mutta takaa voi päästää nopeamman ryhmän edelle ja jokainen saa nauttia golfista omaan tahtiinsa”.

Kiitos Antin Autolle yhteistyöstä ja Tuomakselle haastattelusta!