fbpx
26.7.2019

M70 SM-kisat saatiin päätökseen

Miesten 70v SM-kisat saatiin päätökseen eilen Ruuhikoskella. Molempina kisapäivinä pelaajien seurana oli paahtava helle, joka toi mukanaan omat haasteensa, mutta kisoista selvittiin kunnialla.

Ruuhikosken edustajista parhaiten sijoittui Osmo Kiviluoto, joka pelasi jaetulle 8. sijalle kahden kierroksen tuloksella +25. Joukkuekisassa Ruuhikosken joukkue sijoittui toiseksi. Joukkueessa pelasivat Pauli Salokorpi, Osmo Kiviluoto ja Esko Pollari.

Mitalisijat näyttävät tältä:

  1. Veikko Niemikorpi (Keimola Golf), +10
  2. Erkki Kortelainen (Messilä Golf), +18
  3. Kari Liikanen (Tarinagolf), +19

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Juha Kallantie haluaisi vielä kiittää kaikkia kisojen järjestelyihin osallistuneita:

”On kiitosten aika. Saimme M70 SM-kisojen järjestelyistä hyvin positiivista palautetta, josta jokainen kilpailun järjestämiseen ja talkoisiin osallistunut voi olla ylpeä. Kuuma sää toi talkoolaisille ja pelaajille lisää haasteita, mutta loistavasti toiminut nestehuolto helpotti tilannetta.

Forecaddiet mahdollistivat pelaajien tasaisen etenemisen kentällä nopeasti löytyneiden pallojen ansiosta. Greenit olivat tasaiset ja nopeat. Väylältä oli hyvä lyödä, kiitos iltojen paikkauspartioille ja kentänhoitajille.

Allekirjoittaneen mieltä lämmitti erityisesti klubilla nähdyt leveät hymyt ja positiivinen ilmapiiri. Oli mukavaa tehdä töitä yhdessä harrastuksemme hyväksi motivoituneen porukan kanssa. KIITOS!

Golfterveisin,
Ruuhikoskelainen Juha Kallantie”


Kuuden kärki näytti tältä: Veikko Niemikorpi (vas), Erkki Kortelainen, Kari Liikanen, Alpo Mäntykorpi, Martti Raunio ja Eero Rautio.