fbpx
19.7.2021

Loma yksillä – kesä ja golf kaikilla

Ruuhikoskella on tosi vilkasta joka aamu ja iltapäivä. Mahtavaa huomata, miten helle hellii ja EPG:n golfareiden kunto on hyvä! Meillä on aihetta kiittää itseämme aktiivisuudesta:

  • kierroksia on Ruuhikoskella 15.7. mennessä kertynyt 16 801, kun vastaavana ajankohtana viime vuonna lähtöjä oli 15 743. Olemme jälleen ennätysvauhdissa!
  • vieraspelaajien kierroksia on tänä vuonna 15.7. mennessä kertynyt 1771, kun viime vuonna samaan aikaan niitä oli 1457.

Saamme olla iloisia, että vieraspelaajat ovat löytäneet upean kenttämme. Kenties viime vuoden upeasti sujuneet lyöntipelin SM-kisat ovat markkinoineet kenttäämme. Hyvä kello kauas kuuluu, ja hyvälle kentälle haluavat tulla pelaamaan maan kärkipelaajien lisäksi klubipelaajat. Tyytyväinen vieraspelaaja on paras Ruuhikosken markkinoija! Hyvä maine nostaa kentän arvoa entisestään.

Suomen Golfseniorit Ry:n (SGS) on hankkinut neljä pelioikeutta ja maksanut niistä siis täyden hinnan. Nuo pelioikeudet ovat SGS:n jäsenten käytettävissä, kuitenkin niin, että yksi henkilö voi käyttää pelioikeutta vain yhden kerran kauden aikana. SGS:n jäsen maksaa lisäksi toimistomaksun 20€.

SGS:n etuihin kuuluu pelioikeuksien lisäksi mm. aluetourit. Katso lisää https://www.suomengolfseniorit.fi/

 

Tervetuloa isolle kentälle uudet pelaajat

Green cardeja on heinäkuun puoliväliin mennessä suoritettu 116! Ja Ruuhikoskella on tänä vuonna tässä vaiheessa pelissä mukana 124 uutta pelaajaa! Tervetuloa mahtavan harrastuksen pariin hyvään seuraan upealle Ruuhikoskelle!

 

Oranssit tupsut kentällä – mitä lie mahtavat olla?

Ruuhikosken kentälle on ilmestynyt tänä kesänä kuvan mukaisia oransseja tupsuja. Kyseessä ei suinkaan ole etäisyyttä tarkoittava tupsu, ne ovat lyöntipaikkoja! Oransseilla tupsuilla on merkattu tee 35. Lyöntipaikat ovat paikoissa, jotka on sijoitettu etenkin aloittelijoita ja junioreita ajatellen hyvään ja mukavaan paikkaan.

35-teet ovat pelikunnossa.

 

Rento ilmapiiri tuottaa hyvää tulosta

Golfkierros saattaa aamulla ani varhain sujua neljän hengen ryhmässä neljässä tunnissa ja kenties sen allekin. Päivän mittaan lämpötila nousee, vieraspelaajat, uudet pelaajat ja kokeneet konkaritkin vaativat enemmän aikaa, ja pelinopeus hidastuu jonkin verran. Täysissä ryhmissä sattuu ja tapahtuu mutta kohtuus kaikessa; otetaan jäljessä tulevat huomioon. Kun kaula edellä menevään ryhmään kasvaa, annetaan jäljessä tulevalle ryhmälle tilaa ohittaa. Näin kaikilla säilyy hyvä pelirytmi.

Kokeneella pelaajalla on monta konstia ylläpitää hyvää pelirytmiä ja uusilla pelaajilla on tilaisuus oppia ”hyville tavoille” hyvässä ja kannustavassa seurassa, ks. kapteenien vinkit https://ruuhikoskigolf.fi/ajankohtaista/asiaa-turvallisesta-pelaamisesta/ ja https://ruuhikoskigolf.fi/ajankohtaista/pelinopeudet-ovat-hidastuneet-kuinka-nopeutan-pelia/

Hallitaan hermomme. Kukaan ei ole täysinoppinut golfari. Jotta oppisi lisää, kannattaa aina hakeutua itseään parempaan seuraan. Hyvä peliseura auttaa onnistumaan, ja peli sujuu joustavasti. Kannustetaan uusia pelaajia, vieraspelaajia ja tuttuja pelaajia. Tullaan kentälle hyvällä mielellä ja päätetään kierros vielä paremmalla mielellä.