fbpx
28.9.2022

Keijo Mäenpään kiitokset Ruuhikoskelaisille

Olen ollut erittäin tyytyväinen aikaani Ruuhikoskella ja yhteistyöhön Ruuhikoskelaisten kanssa.

Valitettavasti elämän kaari kuljettaa joskus yllättäen ja silloin on pystyttävä myös reagoimaan nopeasti. Lähtööni Ruuhikoskelta ei liity mitään dramatiikkaa eikä Ruuhikoski liity päätökseeni mitenkään.

Siirryn kotiseudulleni Kalajoki Golfin toimitusjohtajaksi ja toivon, että pohjalaisina ymmärrätte kotiseuturakkauden merkityksen. Jo aiemmin oli suunnitelmissa siirtyä tuolle seudulle kahdeksan vuoden kuluttua vaimon eläköityessä, mutta nyt syntyi tilaisuus toteuttaa tuo ajatus suunniteltua aikaisemmin. Olen siis kotoisin noilta seuduilta ja lähistöllä asuu edelleen ikääntyneet vanhempani (92/83v) ja tämä oli myös osaltaan vaikuttamassa päätökseeni.

Minua harmittaa se, että saimme yhdessä alkuun monia uusia asioita ja hankkeita, joiden jatkaminen nyt sitten siirtyy toisten tekijöiden askareeksi. Toisaalta olen kuitenkin tyytyväinen, että pystyin edesauttamaan tulevien MM-kisojen hakuprosessia sekä uuden lyöntipaikkakatoksen hanketukityötä. Ottakaa kaikki hyöty irti noista mahdollisuuksista ja viekää Ruuhikoskea eteenpäin entistäkin vahvempana.

Yhdestä asiasta muistutan ja toivoisin sen jäävän edelleen Ruuhikoskelle pelaamisen ohjenuoraksi. Muistakaa, että golf on ilolla pelaamista ja sitä myöten hymyä huuleen ja pelaamaan 😊

Uskon ja toivon, että tapaamme jatkossakin golfin merkeissä. Tulkaa moikkaamaan Kalajoelle.

Keijo Mäenpää