fbpx
11.5.2022

Kapteenin kevättervehdys

Kauden alkua on saatu odottaa, mutta tänään kenttä vihdoinkin aukeaa. Kentänhoidolle annettu aika tarvittavien kevättoimenpiteiden tekemiseen näyttäisi kuitenkin kannattaneen, sillä pääsemme aloittamaan heti erittäin hyvässä kunnossa olevalla kentällä. Pelkästään kentänhoitohenkilöstön toimenpiteet eivät kuitenkaan riitä pitämään kenttää huippukunnossa. Meidän pelaajien tulee muistaa kantaa oma vastuu lyöntijälkien ja pallon alastulojälkien korjaamisessa. Kentälle on taas hankittu lisää hiekkapusseja, jotta kaikki voivat ottaa hiekkaa mukaan lyöntijälkien paikkkaamiseen. Muistetaan myös palauttaa pussit kierroksen jälkeen.

Hyvään golfkäyttäytymiseen kuuluu lisäksi:

  • Turvallisuus kentällä ja harjoitusalueilla
  • Huomaavaisuus toisia pelaajia kohtaan – käyttäydy kohteliaasti, älä liiku tai melua muiden lyödessä
  • Ripeästi etenevä pelitapa – ei kuitenkaan tarvitse juosta
  • Puhelin on hyvä pitää äänettömällä
  • Golfia pelataan suurimman osan aikaa ilman tuomaria ja peli perustuukin jokaisen pelaajan sääntöjen noudattamiseen. Tätä tarkoittaa pelin henki.

 

Jos säännöistä tai muuhun golfin pelaamiseen liittyvistä asioista tulee kysyttävää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä kapteeneihin. Olemme tehtävissämme teitä varten. Tänä vuonna uutena ladykapteenina on aloittanut Helena Lautamaja. Kiitokset vielä hänen edeltäjälleen Rea Tokkarille hienosta työstä.

Hyvää alkanutta golfkautta kaikille ruuhikoskelaisille.

Kapteenit Pasi & Helena