fbpx
9.11.2020

Infoa kentästä

Jokaisella kentällä on omat erityispiirteensä ja toimintastrategiansa kentänhoidon suhteen. Kenttämestarin ja kenttähenkilökunnan päätöksellä kenttä on suljettu tältä kaudelta. Kausi on edennyt ennätyksellisesti marraskuun puolelle, mutta kentänhoidon työt jatkuvat vielä syys- ja talvitoimien parissa. Kentänhoidon on tehtävä vielä tarvittavat toimenpiteet ennen talven tuloa ilman, että työ ja pelaaminen häiriintyy.

”Haluamme ehdottomasti varmistua siitä, että kaikki tarpeelliset toimenpiteet tulee tehdyksi ja talvehtiminen sitä kautta olisi mahdollisimman onnistunut. Haluamme myös, että keväällä päästäisiin aikaisin pelaamaan mahdollisimman hyväkuntoiselle kentälle.” kertoo Jani Hjerpe tämän hetken tilanteesta.

 

”Greenit syväilmastoidaan, jonka jälkeen niistä tulee todella pehmeät, eivätkä ne ole täydessä pelikunnossa. Greeneillä tehdään myös vesivakoja, joilla halutaan varmistaa, että vesi valuu pois greeneiltä eikä jäädy siihen pintaan.”

 

”Täytyy myös muistaa, että näillä leveysasteilla ruohonkasvu on jo pysähtynyt ja tähän vuodenaikaan pelaaminen aiheuttaa kentälle suurta kulutusta. Tämä taas mahdollisesti vaikeuttaa kentän talvehtimista ja kentän avausta jälleen keväällä.”, lisää kenttämestari Jani Hjerpe

 

Vielä toivomme, että talvi kohtelee meitä hyvin ja näemme jälleen golfin merkeissä mahdollisimman aikaisin keväällä.

 

Golfterveisin,

Kenttämestari Jani Hjerpe ja toimitusjohtaja Jyri Sarvikas