fbpx
4.4.2019

Huhtikuun kuulumisia

Aurinkoista huhtikuun alkua! Nyt olisi aika taas avata hieman sitä, mitä Ruuhikoskella on viime viikkojen aikana puuhailtu.

Maaliskuun puolivälissä käväisimme Golfmessuilla tekemässä Ruuhikoskea tunnetuksi. Messuilla riitti hälinää, ja myös Ruuhikosken ständillä kävi paljon väkeä ihmettelemässä.

Kentänhoidossa valmistaudutaan tulevaan kauteen täyttä häkää. Väylät on hiekoitettu ja ne ovat sen jälkeen sulaneet hyvin. Greenit on saatu auki ja harsotettu. Kuten oheisista kuvista näkee, lunta on joillain väylillä vielä todella paljon. Tiedusteluihin kentän aukeamisesta on siis tällä hetkellä vain yksi vastaus: se avataan heti kun se on pelikunnossa ;)

Kevättalvella olemme täällä toimiston puolella ahkeroineet uusien nettisivujen parissa, sillä nykyinen sivusto alkoi olla jo aikansa elänyt. Uudesta sivustosta on tehty selkeämpi ja visuaalista ilmettä on päivitetty. Tärkeä tieto on jatkossa helpommin löydettävissä. Uudet sivut julkaistaan näillä näkymin tulevana maanantaina.

Uuden golfopettajamme Samuli Kivimäen kanssa on suunniteltu tulevan kauden alkeiskurssitarjontaa. Aikataulut ovat nyt selvillä, ja julkaisemme ne nettisivuilla ja somessa lähipäivinä!

Tässä kaikki tältä erää, nautitaan aurinkoisista keleistä!

12
35