fbpx
22.9.2020

Historian paras vuosi – kiitos pelaajille!

Tämä kesä on ollut kävijämäärältään Ruuhikoskella historian paras vuosi. Näin voidaan sanoa jo nyt, sillä 30 000 lähdön raja on rikkoutunut 21.9.2020. Tällä hetkellä lähtöjä on 30 190. Tästä hienosta lähtömäärästä iso kiitos kuuluu teille kaikille golfareille, niin vieraspelaajille kuin omille pelaajillemme!

”Vuosi alkoi epävarmoissa ajatuksissa, kun tulevasta ei vielä osannut sanoa mitään. Oli täysin hämärän peitossa voivatko golfkentät olla tänä kesänä edes auki. Tämä kesä kääntyi kuitenkin pelaajamäärältään kaikkien aikojen parhaaksi kesäksi. Historiassa ensimmäistä kertaa rikoimme 30 000 lähdön rajan.”, kertoo toimitusjohtaja Jyri Sarvikas.

Mikä sitten mahdollisti tämän kesän huiman pelaajamäärän?

”Tietysti loistavassa kunnossa ollut kenttämme ruokkii peli-intoa pelaajissa. Näinä kummallisina aikoina ihmisillä on ollut mahdollisesti aiempaa enemmän vapaa-aikaa, mikä on sitten mahdollistanut golfin peluun. Siinähän golf on ollut onnekas laji, että sitä on pystynyt pelaamaan kaikesta huolimatta ja turvallisesti.”, kuvailee Jyri ennätyksellistä kesää.