fbpx
13.7.2022

Golf yhdistää ja viihdyttää – golfsenioreiden kesäpäivät

Golfsenioreiden kesäpäivät järjestettiin Pohjanmaalla 11.–12.7. Maanantaina pelattiin texas scramblea 4-henkisin joukkuein Vaasassa, maanantai-iltana viihdyttiin Ruuhikosken grilli-illassa ja tiistaina pelattiin kahden hengen scramble Ruuhikoskella. Tulostaso oli kova mutta kesäpäivillä voitto ei niinkään ole se tärkein juttu vaan yhteisten kokemusten kartuttaminen, verkostoituminen ja yhdessäolo.

Ruuhikoskella scrambleen pääsi mukaan 120 golfaria. Vieraat ensin, joten oman seuran sennuja osallistui vain parikymmentä. Mutta vieraita meillä oli upeasti 35 eri seurasta: Hangosta ja Kotkasta Rovaniemelle, Vaasasta Lappeenrantaan ja Imatralle (BG, EGS, ERG, GT, GV, HaGK, HG, HieG, HSG, HSGC, HyG, IG, KarG, KG, KGC, KLG, KyG, LPG, MGS, NG, NGK, NRG, NSG, OGK, PGH, PirG, PuulaG, ReG, SantaGC, SHG, Tarina, TG, VaG, VG, YSG). Kiitos kaikille upeille osallistujille!

Kuvat kertovat leppoisasta ja iloisesta tunnelmasta maanantai-iltana.

Tapio Räsänen toivotti vieraat tervetulleiksi ja kertoi EPG:n senioritoiminnasta. Kun nimensä kirjoittaa listaan, niin pääsee mukaan vaikka aluetour-matkalle. Tapio tai joku muu senioritoimikunnasta hoitaa loput.

 

Golfsenioreiden kesäpäivät Ruuhikoskella – kesä ja kenttä parhaimmillaan

 

Puttikisaa seurattiin keskittyneesti – parhaat upottivat 10 putista 7!

 

Kalajoki yhdistää – Helena ja Seppo Lappalainen (vas.) sekä Anneli ja Juhani Vallas grilliruuan ääressä.

 

Kesäillan tunnelmaa! Maanantaina grilli-illassa otettiin lava käyttöön! Kiitos Seinäjoen harmonikkakerhon miehet!

Erikoiskilpailut olivat nimensä mukaisesti erikoiskilpailuja. Esim. eniten puuosumia keränneet Helena ja Seppo Lappalainen palkittiin Fiskarsin kirveellä. Palkinnon lahjoittajan Hankkijan edustaja kertoi mielipiteenään, että golfkentällä puita ei kuuluisi ollakaan. No, Helena ja Seppo löytävät kirveelle töitä muilta tonteilta. Katso kisatulokset tästä

Ruuhikosken kenttä sai monta uutta ihailijaa. Kaunis lay out, vaihtelevat väylät keräsivät kiitosta. Ja erityisesti kentän hyvää kuntoa kehuttiin.
– Ruuhikoskella lyöntijäljet on paikattu paremmin kuin millään muulla kentällä, missä olen tänä kesänä pelannut, kuului kommentti.

Aamun kisainfossa keskittyneesti.

 

Urheilusuorituksen ja ruuan jälkeen rennosti.

Kesäsää helli pelaajia niin maanantaina kuin tiistaina.
Iso kiitos EPG:n senioritoimikunnalle ja sen vetäjälle Tapio Räsäselle hyvästä suunnittelusta ja toteutuksesta!

Lue uutinen tapahtumasta golfsenioreiden sivuilta

Golfsenioreiden kesäpäivät jatkuvat 19.7.2022 Nurmijärvellä ja 2.8.2022 Meri-Teijossa
Katso lisää Suomen golfsenioreiden toiminnasta
EPG:n seniorigolfari, jos et vielä ole jäsen, liity tästä mukavaan joukkoon