fbpx
22.9.2020

Etsitään innostuneita ja innostavia golfareita

Pelikautta on vielä jäljellä mutta seuran syyskokous lähestyy vääjäämättä. Seuran johtokunnassa on kymmenen jäsentä, joista aina puolet on erovuorossa. Tänä syksynä johtokuntakautensa päättävät puheenjohtaja, mid-toimikunnan puheenjohtaja, naistoimikunnan puheenjohtaja, viestintä- ja markkinointitoimikunnan puheenjohtaja ja sihteeri. Kahdelle näistä on jo työn jatkajaehdokas löytynyt mutta kolme johtokuntapaikkaa on vapaana. Seuran syyskokous valitsee henkilöt kahdeksi vuodeksi, ja uusi johtokunta järjestäytyy vuoden alussa.

Golfseuramme Etelä-Pohjanmaan Golf Ry on alueemme suurin seura (jäseniä 1445). Jäsenemme kisaavat ahkerasti ja menestyksekkäästi, niin juniorit, naiset, midit kuin senioritkin. Lyöntipelin SM-kisoissa saimme kiittävää palautetta tapahtumajärjestelyistä. Pidetään hyvää menoa yllä ja ideoidaan uutta yhdessä tekemistä! Kauniilla, korkeatasoisella Ruuhikoskella on mukava järjestää toimintaa kaikenikäisille pelaajille, niin vasta-alkajille kuin pitkään lajia harrastaneille.

Oletpa pelaajaurasi alussa tai missä vaiheessa tahansa; onpa tasoituksesi mikä tahansa, lähde toteuttamaan mukavia juttuja hyvässä seurassa!

Mitä seuratoiminta on?

EPG:n toimikunnat järjestävät jäsenistölle tapahtumia, kilpailuja, reissuja, valmennusta. Toimikunnan puheenjohtaja vaikuttaa seuran johtokunnassa. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja positiivinen asenne!

Miten johtokunnan jäsenet valitaan?

Johtokunnan jäsenet valitaan seuran syyskokouksessa vaalivaliokunnan esityksestä, mutta syyskokous ei ole sidottu noudattamaan vaalivaliokunnan esitystä. Ilmoita kiinnostuksesi seuratyöhön johtokunnan nykyisille jäsenille tai vaalivaliokunnan puheenjohtaja Pekka Ahtolalle (p. 040 555 4774). Ota yhteyttä, niin jutellaan.

Ps. Kenties tunnet pelaajan, jolla olisi paljon annettavaa seuratyöhön. Kannusta häntä ottamaan yhteyttä. Aina kannattaa keskustella ja kysyä lisää toimikuntien ja johtokunnan työskentelystä. EPG:n jäseniä on paljon, meissä on monen alan osaajia. Kun jokainen tekee vähän, saadaan yhdessä paljon hyvää aikaan!