2.3.2021

Esittelyssä Ruuhikosken ravintolapäällikkö

 

Ruuhikosken klubiravintolan ravintolapäällikköksi on valittu Saku Kaunismäki. Saku on koulutukseltaan kokki, tarjoilija ja baarimestari.

Nurmon Hyllykalliolta maailmalle ponnistanut Saku on ravintola-alan konkari ja kokemusta on ehtinyt kertyä useammasta ravintolasta.

”Aloitin ravintola-alan työurani aikanaan Sokos Hotel Vaakunan aukeamisen yhteydessä LouLou nimisessä aulabaarissa. Vaakunasta siirryin Eepeen Petrol Bariin. Lisäksi työskentelin samaan aikaan Vaasassa Royal Centralissa. Opiskelin tuolloin Vaasassa.”, kertoo Saku työuransa alusta.

90-luvulla tie vei YK:n rauhanturvaajaksi. ”Vuosina 1994-1995 olin rauhanturvaajana Makedoniassa. Kahden vuoden rauhanturvaajan tehtävät saivat jatkoa Libanonissa, kun työskentelin siellä vuosina 1997-1998.”

Rauhanturvaajan tehtävät tulivat päätökseen ja oli aika palata takaisin Suomeen. Muutaman vuoden ulkomailla asumisen jälkeen Saku löysi paikkansa Tampereelta. ”Palattuani Suomeen muutin Tampereelle, jossa työskentelin Ravintola Tillikassa ja oluthuoneella.”

Lopulta syntyperäinen Nurmolainen Saku Kaunismäki muutti takaisin Seinäjoelle ja alkoi yrittäjäksi. ”Seinäjoelle palattuani lähdin yrittäjäksi Seinäjoen Duuni Ravintolaan. Siellä aikaa vierähti useampi vuosi, jonka jälkeen työskentelin Selmu ry:n ravintolapäällikkönä.”

Ruuhikosken klubiravintolaan Saku siirtyy Teho Sport Areenan palveluvastaavan tehtävistä. ”Hieno tulla Ruuhikoskelle ja olen kyllä todella hyvällä fiiliksellä. Näin talvella hangelle paistaa hienosti aurinko. Toivottavasti kesällä on samanlaiset hienot ilmat.”, toivoo Saku maaliskuun ensimmäisinä päivinä.

Loppuun Sakulta terveiset kaikille Ruuhikosken pelaajille: ”Nähdään kesällä klubilla ja tehdään yhdessä Ruuhikosken kesästä toimiva ja mukava!”

Teksti ja kuva: Joni Viinikka