fbpx
2.5.2021

EPG:n juniorit aloittivat kilpakautensa Fujitsu Finnish Junior Tourilla Kulloossa

Eeli Kujanpää, Helmiina Rutanen ja Emilia Väistö aloittivat kilpailukauden Kullo Golf Clubilla, jossa kisattiin Fujitsu Finnish Junior Tour 1. osakilpailu. Poikien sarjan voitto meni Vuosaari Golfin Niilo Mäki-Petäjälle, joka pelasi huikeasti -10 (72-68-66). Tyttöjen sarjassa Hattula Golfin Oona Kuronen kruunattiin voittajaksi +5 (75-72-74) tuloksella.

Eeli Kujanpää pelasi tasaisesti kierrostulokset 73-74-72 (+3), joilla heltisi T9 sija.

”Lyönti oli koko kilpailun ajan oikeastaan hyvää. Oli toki mahdollisuuksia parempaakin. Kentän 9 väylällä sattui pari huonoa lyöntiä ja niistä rankkuja. Yhteensä pelasin +4 sen 9-väylän. Parasta tekemistä oli kentän 14 reiällä, jonka pelasin -4. Kivaa oli päästä pelaamaan ja innolla uuteen kauteen.”

Tyttöjen sarjassa Helmiina Rutasen kierrostulokset 83-74-80 kantoivat sijalle 11.

”Lähipelin kanssa oli kyllä vaikeeta koko kilpailun ajan. Ei oikeen putit uponneet. Rautapelaaminen oli ihan OK. Onneksi saa jo alkaa harjoitella ruoholla niin hiukan paremmin saa ”tatsia” tuohon wedge- ja lähipeliin. Ihan hyvillä mielin seuraavaan kilpailuun.”

Emilia Väistö pelasi tyttöjen sarjassa kilpailun nousujohteisesti ja löi kilpailupäivän viimeisellä kierroksella kovimman tuloksen 71 (-1) yhteistuloksissa kierrokset 83-77-71 siivittivät Empun sijalle 7.

”Wedget ei toiminut ekoilla kierroksilla oikeen hyvin, enkä oikeen saanut mistään putteja sisälle. Vipalla kierroksella annoin Moukun laulaa ja sain puttejakin upotettua. Ihan hyvä fiilis jäi kisasta. Varsinkin vipasta kierroksesta.”

Seuraava kilpailu Fujitsu Finnish Junior Touria pelataan 22.-23.5. Salossa.

Katso kilpailutulokset tästä

Kuvissa Emilia Väistö (vas.) ja Helmiina Rutanen – katse eteenpäin.

Emilia Väistö - katse eteenpäinHelmiina Rutanen - ja pallo lentää.