fbpx
1.8.2021

EPG-juniorit SM-joukkuekilpailussa Oulussa

EPG:n juniorit pelasivat Oulussa Junioreiden joukkue-SM-kilpailujen finaalissa sijalle T-11.

Kesäkuun karsintaturnauksen voitolla Espoon Ringsidessa paikan finaalitapahtumaan ansainneet EPG-juniorit pelasivat finaalin ensimmäisen peliosuuden (Foursome) ailahtelevasti ja muutamat huonot lyönnit kostautuivat niin, että kilpailun kärki karkasi liian kauas.

EPG:n joukkue: Emilia Väistö, Eeli Kujanpää, Petteri Hakala ja Jooel Sauramäki

”Foursome on pelimuotona raaka. Muutama huono lyönti kummaltakin pelaajalta samalle väylälle niin tuloskorttiin merkitään aika usein isoa numeroa. Mahdollisen ukkosen takia keskeytyksessä olleen kierroksen takia pitkä päivä ja tiukahko aikataulu vaati pelaajilta niin henkistä kuin fyysistä jaksamista. Kuitenkin hienoa, että kaikki pelaajat saivat onnistumisia viimeisen päivän Fourball-pelimuodossa, jolloin oltiin joukkueena TOP-5. Kenttä pelasi vaikeana, mutta reiluna. Aloituslyönnit piti olla ladulla, muuten oli haastavaa. Hieno joukkue ja oli mukavaa olla tämän joukkueen matkassa mukana”, mietti joukkueen kapteeni Samuli Kivimäki.

”Ekat junioreiden joukkuekilpailut minulle ja oli hienoa päästä pelaamaan. Paljon tuli opittua omasta lyönnistä ja pelaamisesta”, tuumasi Petteri Hakala.

”Muutama huono lyönti ja keskittymisen herpaantuminen aiheutti sen, että ekana päivänä tuli aika rumia lukuja korttiin. Vipan päivän Fourball oli sitten jo ihan hyvää tekemistä ja saatiin Jooelin kanssa tehtyä hyvin birkkuja. Eagle-putti vipana päivänä oli hyvä säkitys, kun melko kaltevan ja pitkän putin sain upotettua”, summasi Eeli Kujanpää omaa peliään.

”Noh joo. Aika pitkät päivät oli kentällä. Oma lyöminen parani koko ajan ja vipalla kierroksella oli jo hyvää lyömistä”, mietti Jooel Sauramäki.

”Oma lyöminen oli ihan OK- ihan kaikista hyvistä driveistä tai aloituslyönneistä ei saatu hyviä birkkupaikkoja aikaiseksi ja muutamat huonot lyönnit aiheutti sen, että oltiin ongelmissa ja piti seivata pareja tai bogeja”, analysoi Emilia Väistö.

Pelimuotoina kilpailussa oli Foursome, Greensome ja Fourball.
Ylivoimaiseen suomenmestaruuteen pelasi Vuosaari Golf kokonaistuloksella -17. Hopealla tullut Tammer Golf jäi voittajista 14 lyönnin päähän pelaten kokonaistulokseen -3 ja Karelia Golf+2. Onnittelut voittajille ja EPG junioreille tsemppiä loppukesän kilpailuihin.

Katso tulokset tästä