fbpx
28.8.2021

EPG 35 vuotta hyvässä seurassa

Etelä-Pohjanmaan Golf ry:n perustava kokous pidettiin 29.5.1986. Perustajajäsenet Pertti Ilkka, Kyösti Kaminen, Antti Koskiahde, Matti Marttila, Anssi Panula, Timo Peltokoski, Antti Peltoniemi ja Mikko Pukkinen päättivät yhdistyksen toiminnan tavoitteiksi mm. kenttähankkeen, jäsenhankinnan, harjoitusalueen hankinnan. Kun EPG lähetti jäsenhakemuksen Suomen Golfliittoon, seurassa oli 26 jäsentä.

Nyt EPG:llä on jäseniä likemmäs 1600. Urheiluseura on olemassa jäseniään ja golfia varten. Edelleen haluamme kehittää harjoitusolosuhteita ja seuran toimintaa niin, että EPG:n jäsenyys on arvostettu.

Marskin tammen tarina jatkuu – Mikko Kivistö ja Antti Peltoniemi

EPG:n ensimmäinen ja toinen puheenjohtaja Antti Peltoniemi ja Mikko Kivistö istuttivat juhlavuoden tammen. Tammen tarina vie vuoteen 2009, jolloin Meri-Teijossa pelattiin viimeiset veteraanien SM-kisat. Pentti Kaarlonen, sotiemme veteraanit golfkisan järjestelytoimikunnan jäsen, lahjoitti marskin tammen taimen Meri-Teijoon ja Suomen Golfliiton puheenjohtaja Antti Peltoniemelle. Antti puolestaan istutti tammen Ruuhikoskelle Reserviläisten Golfin avajaisissa Timo Sysilammen kanssa ykkösteen viereen.
– Silloinen Perniöstä saamani tammi on niin paljon pienempi. Nyt meillä on eri toimitusjohtaja ja eri kenttämestari. Luotan heidän ammattitaitoon hoitaa tätä jo hyvässä kasvussa olevaa tainta, Antti Peltoniemi valtuutti puheessaan EPG:n 35-vuotisjuhlakisan alussa.

Seuran juhlakisan tulokset tästä

EPG:n edustajat ovat tällä kaudelle niittäneet voittoja, hyviä sijoituksia ja maajoukkue-edustuksia. Seura kannustaa ja tukee taloudellisesti erityisesti tavoitteellisesti harjoittelevia junioreita. Emilia Väistö kertoi kauden kuulumisistaan ja jakoi juhlakisan palkinnot. Eeli Kujanpää matkasi eilen Yhdysvaltoihin, Kaliforniaan opiskelemaan ja kehittymään golfissa. Katso Eelin video YouTubesta