fbpx
13.9.2021

Emilia Väistö Audi Finnish Golf Tourin finaalin voittoon

EPG:n Emilia Väisto pelasi loistavasti kauden 2021 Audi Finnish Golf Tourin päättäneessä Peuramaan osakilpailussa.

Emilian kierrostulokset 72 – 66 – 74 yhteistulos -1. Tällä tuloksella Emilia voitti toiseksi tulleen Hattula golfia edustavan Oona Kurosen yhdellä lyönnillä. Emilian saamat ranking-pisteet ja voitto tarkoittivat myös, sitä, että Emilia sijoittui lopullisessa Naisten rankingissa hienosti sijalle 2. (Tästä myöhemmin lisää)

Emilia Väistö ykkösenä kuvassa keskellä

Tässä Emilian tunnelmat kilpailun jälkeen.

”Eka päivä vähän tahmeeta puttaamisen suhteen. Avaukset toimi ja raudat taas ei toiminu. Toisen päivän muutamat putit uppos ja avaukset toimi todella hyvin. Toki, olihan sielläkin paljon huonoja lyöntejä mut sain kuitenkin skoorattua hyvin”

”Viimeisenä päivänä taas lyöminen oli kaikes mieles aivan kauheeta, kun sato niin paljon ja kun lyö näinkin lujaa niin sadehanskat ei pitäneet yhtään, ja grippi pyörähti kädessä enkä vaan osunut ikinä puhtaasti palloon mutta vikana päivänä putti toimi tosi hyvin, minkä takia tulos pysyi kohtuullisena ja voitto irtosi sitten kuitenkin niukasti mulle.”

Emilia koki myös välinehaasteita sateessa.

Emilian kilpailukausi 2021 on ollut todella hieno ja menestyksekäs. Koko Ruuhikosken golfyhteisö haluaa onnitella Emiliaa hienosta kaudesta.

Linkki tuloksiin tästä
Ranking aukeaa tästä

Kuvat: Finnish Golf Tour ja Kuva Juha Hakulinen