fbpx
24.6.2021

Eeli Kujanpää miesten SM-reikäpeleissä pronssille

EPG:n Eeli Kujanpää pelasi Laukaan Peurunkagolfissa järjestetyissä reikäpelin suomenmestaruuskilpailuissa vakuuttavasti koko kilpailun ajan ja kykeni voittamaan matkalla välieriin mm. lyöntipelin suomenmestaruuden viime kesänä Ruuhikoskella voittaneen Rasmus Karlssonin.

”Kova rutistus. 6 kierrosta kolmeen päivään. Ekoissa peleissä hiukan hain tuntumaa lyöntiin ja sain hyvän itseluottamuksen muutamasta tiukasta voitosta.”

Eeli voitti 1. kierroksella Dominic Jonesin ensinmmäisellä uusintareijällä (19th HOLE) ja toisella kierroksella Laukaa Golfin Arto Pehkosen kanssa mentiin vielä pidemmälle, sillä Eeli voitti 3:nnella uusintareijällä (21st Hole) .

” Puolivälierässä Rasmusta vastaan taisin pelata kisan parhaimman kierroksen. Peli päättyi 4/2 ja tein kierroksella 6 birkkua ja enkä yhtään bogia. Pelattiin kummatkin hyvin ja hyvää golfia. Välierässä peli oli todella tasaista ja 18 reiällä Niilo (Mäki-Petäjä) teki birkun ja sillä eteni sitten finaaliin. Hiukan tietysti harmitti, etten päässyt pelaamaan mestaruudesta, mutta aika nopeasti sain fokuksen pronssimatsiin. Siinä peli oli taas kokonaisuutena hyvää ja tein 5 birkkua enkä yhtään bogia. Kokonaisuuteen pitää olla tyytyväinen. Hienoa oli voittaa kilpailun viimeinen peli ja pronssia.”

 

Eeli Kujanpää SM-pronssia! Oulun Golfkerhon Juhana Kukkonen reikäpelimestari, hopeamitalisti Niilo Mäki-Petäjä, Vuosaari Golf, Helsinki.

EPG:n Emilia Väistö ja Helmiina Rutanen pelasivat naisten sarjassa. Emilia eteni kaaviossa suoraan 2. kierrokselle ja voitti oman ottelunsa Sohvi Saarista vastaan selkeästi 5/4. Puolivälierässä kuitenkin vastassa ollut Ada Huhtala vei niukan voiton 1/0 ja eteni näin välieriin.

”Peli oli vähän nihkeetä: paariin kyllä pelasin molempina päivinä mut en lyönyt mitenkään erityisen hyvin enkä upottanu putteja mut hyvää oli se, et pysty pitää pään kasas molempina päivinä, vaikka kaveri kuinka saikin hyviä pomppuja kentältä ja itelle kenttä ei ehkä nii hyvin antanu armoa.”

Helmiina ei valitettavasti saanut omaa peliään täyteen iskuun ja hävisi 1. kierroksella Ada Huhtalalle 4/3.

Onnittelut Eelille pronssista.

Lue tiedote golfpiste.com