fbpx
3.8.2020

Eeli Kujanpää kiri Finnish Tourilla

Eeli Kujanpää löysi hieman tahmeasti sujuneitten SM-kisojen jälkeen huippuvireen Lakistossa 31.7 – 2.8 pelattuun Finnish Tourin kisaan ja sijoittui upeasti viidenneksi kivikovassa ammattilaisseurassa.

Finnish Tour on korkein kansallinen kilpailutaso ammattilaisille ja amatööreille ja sitä taustaa vasten Eelin suoritus lienee kovin seuramme pelaajan saavutus sitten Krista Bakkerin huippuvuosien. Kilpailun voitti Oliver Lindell (203), kakkonen oli hopeaa Ruuhikosken SM-kisoissa ottanut Alex Hietala (205) ja Eeli siis tuloksella 209 kisan viides. Taakse jäi mm. tuore Suomen mestari Rasmus Karlsson 4-lyöntiä Eelille taipuneena ja nippu Ruuhikosken kisassa loistaneita ammattilaisiamme. Eelin huikeaan kolmanteen päivään syntyi koko joukon paras tulos – 64-lyöntiä. Korttiin tuli ulosmenoon 30- ja sisääntuloon 34-lyöntiä seitsemän birkun myötä. Eeli kertoikin lähteneensä kisaan ilman suuria ennakko-odotuksia ja saaneensa sitä kautta hyvän ja rennon pelifiiliksen aikaan. Kun tuohon tilaan yhdistyi sitten erinomainen puttipeli niin saavutus oli upeaa katsottavaa. Seuraväki onnittelee Eeliä ja toivottaa tsemppiä seuraaviin kisoihin!

Tulokset kokonaisuudessaan ovat nähtävillä tämän linkin kautta https://finnishtour.fi/kilpailut/#/competition/2256947/results