fbpx
1.7.2022

Eeli ja Helmiina ottivat lyöntipelin SM-pronssit

Finnish Junior Tourin lyöntipelin SM-mitalit ratkottiin helteisellä KoskiGolfin kentällä Kouvolassa 29.6. – 1.7.

Eeli Kujanpää lähti viimeiselle kierrokselle sijalta 3 tuloksella -5 (72 + 69). Kärki oli vain kahden lyönnin päässä. Eeli pelasi viimeisen päivän par-tulokseen, kokonaistulos -5 (72+69+73 = 214), ja sijoitus kolmas.

Helmiina Rutanen oli sijalla viisi kahden kierroksen jälkeen. Kärkeen oli matkaa viisi lyöntiä. Helmiina pelasi viimeisen kisakierroksen tulokseen +1, kokonaistulos +9 (80+74+74 = 228), ja sijoitus hienosti kolmas.

– Ensimmäinen mitali lyöntipelissä ikinä, hehkuttaa Helmiina tyytyväisenä.

– Kisa oli hyvä, nousujohteinen kokonaisuus. Tosi vaikean alkukauden jälkeen olen todella tyytyväinen, että nyt sain puritettua hyvät kierrokset. Tiesin, että vikalla kierroksella tuloslista menee uusiksi, joten piti pysyä rauhallisena kilpailun loppuun asti – ja tehdä pari birkkua takaysille, kuvailee Helmiina kisan jälkeen kolmen päivän urakkaansa.

Ja erityisen iloinen Helmiina oli väylän 17 chippibirdiestä!

Onnea SM-pronssimitalistit Helmiina Rutanen ja Eeli Kujanpää!

Eeli Kujanpäälle SM-mitali on lyöntipeleissä toinen. Reikäpeleistä hänellä on mitali sekä FJT:n että FT:n kisoista.

– Lyönti kulki hyvin. Oli tasaista peliä ja tuloksentekoa. Toisena päivänä (-4) oli tosi helppoa pelaamista eikä siinä oikein ollut virheille paikkaa – yksi virhe tuli, ja se kostautui bogina mutta siinä se, Eeli Kujanpää kertoo pelistään.

– Viimeinen päivä ei ollut niin helppo pelillisesti eikä birkkujuna oikein lähtenyt käyntiin. Mutta taistelin loppuun asti! Griinit oli huonossa kunnossa mutta putteja sai silti sisään, varsinkin kun pallon sai rullaamaan hyvin, kommentoi Eeli.

Säätä Eeli piti hyvänä. Pieni tuuli ja tosi lämmintä, mihin hän on tottunut opiskellessaan Californiassa.

Hienot suoritukset! Onnea molemmille SM-mitalisteille!