fbpx
1.6.2021

Bayerncar-viikkokilpailu alkaa

Bayerncar-viikkokilpailu

Ruuhikoskella käynnistyy 1.6.2021 Bayerncar-viikkokilpailu. Kilpailua pelataan viikoittain aina 12.9.2021 asti.

Yleistä

Viikkokilpailuun voi osallistua ilmoittautumalla caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä. Osallistumismaksu viikkokilpailuun on 5€/kierros ja se maksetaan caddiemasterille ennen kierrosta. Kierrosten määrää viikon aikana ei ole rajoitettu, joten pelaaja voi osallistua useamman kerran viikkokilpailuun viikon aikana. Pelaajalta huomioidaan kokonaiskilpailuun kuitenkin aina vain viikon paras tulos. Kierroksella tulee olla merkitsijä ja tuloskortti tulee palauttaa allekirjoitettuna caddiemasterille heti kierroksen jälkeen.

Sarjat

Pelaajan tulee ilmoittaa ennen ensimmäistä viikkokilpailua caddiemasterille sarja missä pelaa. Pelaajan tulee pelata koko kausi siinä sarjassa, johon hän on ilmoittautunut. Sarjoina ovat: Lyöntipeli HCP ja pistebogey HCP.

Tiipaikat

Pelaaja saa valita tiipaikan vapaasti jokaisella kierroksella. Pelaajan tulee merkitä tuloskorttiin lyöntipaikka, josta on kierroksen pelannut.

Tuloslaskenta

Viikkokilpailuun huomioidaan pelaajan jokaisen viikon paras tulos. Kokonaiskilpailuun huomioidaan kahdeksan (8) parasta tulosta. Kokonaiskilpailun molempien sarjojen voittajat palkitaan Ideaparkin 250€ lahjakortilla. Viikkokohtaisesti palkitaan molempien sarjojen parhaat tulokset Bayerncarin tuotepalkinnolla. Palkinto on noudettavissa caddiemasterin tiskiltä. Kaikkien vähintään 15 kierrosta pelanneiden kesken arvotaan Fiat sähköauto kuukaudeksi käyttöön.

Viikkokisaan osallistuneiden ja vähintään 15 kisakierrosta pelanneiden kesken arvotaan Fiat sähköauto kuukaudeksi käyttöön.